‘Spanningen tussen Sylvie en Niclas voelbaar’

Huwelijk Sylvie en Niclas binnenkort voorbij?
Door: Charlotte Wijnen
01-09-2022

Sylvie Meis en Niclas Castello zijn na twee jaar huwelijk nog steeds nét zo verliefd als op de eerste dag. Toch is het huwelijk volgens verschillende experts niet zo rooskleurig als iedereen denkt. ,,De spanningen zijn voelbaar.”

Wanneer Sylvie en Niclas samen gespot worden, mag iedereen zien hoe dolgelukkig ze met elkaar zijn. Ook in interviews benadrukt Sylvie graag dat ze in Niclas haar soulmate heeft gevonden.

Valt Sylvie door de mand?

Sylvie is zich áltijd bewust van de fotografen om zich heen. Als er paparazzi opduikt op hun vakantieadres, zorgt ze ervoor dat ze zich op haar allerbest laat zien. Maar dit keer doken er ook foto’s in de media op die een heel andere werkelijkheid laat zien.

De foto’s, die weekblad Privé heeft gepubliceerd, zijn een stuk minder romantisch en intiem dan we van het koppel gewend zijn. ‘De spanningen tussen de twee zijn hierop bijna voelbaar’, zo schrijft Privé.

‘Geen verbinding’

Ook Duitse media spreken van spanningen tussen Sylvie en Niclas. Het Duitse InTouch liet zelfs een lichaamsexpert op de foto’s los. ,,Je zult vergeefs zoeken naar de grote gevoelens bij Sylvie. Het gaat meer om haar eigen look”, zegt expert Silke Fritzsche.

Volgens de expert zien de foto’s van Sylvie er altijd geposeerd uit. Ook zegt ze dat zielsverwanten onbewust iets anders uitstralen. ,,Sylvie weet precies hoe ze moet bewegen. Bij een gelukkig koppel is er altijd verbinding. Dat kan ik bij hen niet ontdekken.”

‘Probleem in hun privéleven’

Niclas heeft al eerder aangegeven dat hij moeite heeft met alle drukte rond Sylvie. ,,Ik geef haar de vrijheid om met de fotografen te spelen, maar probeer zelf zo veel mogelijk op de achtergrond te blijven”, vertelde hij eerder in Bild. Ook zei Niclas dat hij het niet prettig vond dat ook hij steeds gefotografeerd wordt. ,,Maar dat hoort er nu helaas wel bij.”

En dat is de reden waarom Sascha Morgenstern, een andere lichaamstaalexpert, hun huwelijk ‘twijfelachtig’ noemt. ,,Zij zoekt de schijnwerpers, hij juist de rust, een permanent probleem dat blijkbaar ook het privéleven van het paar raakt!”

Meer DenD