Speciaal voor tv-programma? ‘Montana koopt woning Maxime’

Montana Meiland koopt huis zus voor de kijkcijfers?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Net na de aankondiging dat Maxime Meiland een miljoenenvilla heeft gekocht, bleek haar woning in Noordwijk alweer verkocht te zijn. In Noordwijk gaan geruchten de ronde dat die woning door niemand minder dan haar zus Montana is gekocht.

‘Heb het losgelaten’

Montana is samen met haar vriend Dirk al langere tijd op zoek naar een woning. In deze tijd is dat natuurlijk niet makkelijk, ook niet voor Montana. ,,Ik heb de zoektocht eigenlijk een beetje opgegeven, want het werd alleen maar lastiger”, zei ze onlangs nog tegen weekblad Weekend. Voordat een bezichtiging kon plaatsvinden werd ze vaak al gebeld dat het pand alweer was verkocht. ,,Toen heb ik het losgelaten.”

En dat terwijl Erica en Martien villa na villa kopen en ook Maxime lijkt veel geluk te hebben op de woningmarkt. Zij heeft nu alweer een miljoenenvilla gekocht, terwijl ze haar woning in Noordwijk in maart dit jaar kocht.

Minder geld te besteden dan Maxime

Ondertussen had Montana nog altijd geen woning met Dirk. Eerder legde ze uit dat dit komt omdat zij minder geld te besteden heeft en een woning zoals haar zus heeft niet kan betalen.

Maar bronnen melden nu aan BekendeBuren dat Montana juist degene is die de woning van Maxime gekocht heeft. Hoe dat mogelijk is terwijl Montana het eerder niet kon betalen, is niet bekend. Maar het zou natuurlijk wel een mooie invalshoek zijn voor een aflevering van Chateau Meiland…

Tags

CHATEAU MEILANDERICA RENKEMAMARTIEN MEILANDMAXIME MEILANDMEILANDMEILANDJESMONTANA MEILAND

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie