Spectaculair kassabon-onderzoek: Dirk is maar liefst 22% goedkoper dan Albert Heijn

Dirk is 22% goedkoper.||Kassabon onderzoek Dirk is de goedkoopste.
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Jos La Grande

Je betaalt maar liefst 22% minder bij Dirk van den Broek voor dezelfde lijst boodschappen in vergelijking met Albert Heijn.

Het kassabon-onderzoek, uitgevoerd op 8 februari 2023 in vestigingen van de twee supermarkten in Hoofddorp, wijst uit dat voor de lijst van 27 (dezelfde) merkproducten je veel goedkoper uit bent bij Dirk. In plaats van een bedrag van €50,45 betaalt de klant bij Dirk slechts €39,28 voor precies dezelfde boodschappen.

Boodschappenkar

De selectie van artikelen is een doorsnee van de boodschappenkar. Bijvoorbeeld de prijs voor de groene thee lemon van Pickwick is maar liefst €0,36 lager. Voor een pot Calvé pindasaus (350 gram) was de prijs bij Dirk €2,59 en bij Albert Heijn €3,25: een verschil van 0,66 cent. Maar ook o.a. Iglo spinazie, Maggi jus, O.B. tampons, Leerdammer kaas en Bolletje beschuit zijn in de lijst opgenomen.

Betaalbaar

,,Bij Dirk vinden we dat boodschappen voor iedereen betaalbaar moeten blijven”, aldus Marcel Huizing, directeur van Dirk van den Broek Supermarkten. ,,Daarom houden we de kosten én onze prijzen zo laag mogelijk. Zo heb je iedere week een tas vol boodschappen voor de laagste prijs.”

Het is niet de eerste keer dat wordt vastgesteld dat Dirk de goedkoopste is met de boodschappen. De Consumentenbond stelde dat eerder ook al vast. ,,Supermarkt Dirk is voor de basis huismerkproducten het goedkoopst”, zo maakte de Consumentenbond in oktober 2022 bekend.

Kassabon onderzoek Dirk is de goedkoopste.

Tags

CONSUMENTENBONDDIRK VAN DEN BROEK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck