Speculaties met wie prinses Amalia een lekker ijsje eet

Met wie eet prinses Amalia een lekker ijsje?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Jos La Grande

Ergens in Venetië, de stad van de liefde, is prinses Amalia gespot aan een tafeltje met een jongeman met wie ze een lekker ijsje eet. Het onschuldige tafereeltje vond plaats voorafgaand aan de modeshow van Giorgio Armani OneNightOnlyVenezia.

De Nederlandse prinses ging met een bootje met daarop ook de Belgische koning Filip naar de modeshow.

Wie is deze jongen?

Er werd meteen al gespeculeerd wie de blonde jongen was met zonnebril die met Amalia een ijshoorntje at. De Nederlandse prinses met petje en zonnebril had een ijsje dat was gedoopt in een chocoladebad. Iemand suggererde dat het om de Belgische prins Emmanuel zou gaan. De derde in de lijn van de troonopvolging wordt in oktober 18 jaar. Maar er waren ook meteen twijfels, want deze jongen heeft een paar stevige moedervlekken in zijn gezicht en een in zijn hals.

Roddelblad

De foto van Amalia is niet gepubliceerd door Privé, omdat de hoofdredacteur Evert Santegoeds van het roddelblad zich aan de mediacode wil houden en hij ook niet weet wie de jongen is op de foto. De populaire vlogster Mies Bee besteedt er wel aandacht aan. Zie HIER.

Het ANP heeft de foto van Amalia met de jongeman gepubliceerd, mede omdat de prinses inmiddels meerderjarig is.

Studeren

Voor prinses Amalia is vandaag het collegejaar weer van start gegaan. De 19-jarige prinses is begonnen aan het tweede jaar van haar opleiding Politics, Psychology, Law and Economics (PPLE) aan de Universiteit van Amsterdam.

Zomervakantie

Vlak voor de zomervakantie stond de prinses van Oranje tijdens een fotosessie op het strand bij Den Haag de pers te woord over onder meer haar studie. Ze vertelde “vrij blij” te zijn met de resultaten die ze “tot op het moment” had behaald. Ook haar ouders stelden toen “heel trots” te zijn.

Het eerste jaar van de studie van prinses Amalia verliep stormachtig. Nadat de prinses voor haar studie in Amsterdam was gaan wonen, maakten haar ouders in oktober bekend dat Amalia vanwege bedreigingen weer thuis woonde. Tijdens de fotosessie op het strand vertelde ze “dankbaar” te zijn voor de manier waarop de universiteit haar steunt en helpt. “Dat zij zo met mij meedenken in mijn situatie.” Of de prinses dit studiejaar wel weer in Amsterdam woont, of wellicht ergens anders, is niet bekend.

Tags

PRINSES AMALIAVENETIË

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck