Spelbederf Lenny Kuhr bij DNA Singers

Spelbederf lenny Kuhr
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Jos La Grande

Zangeres Lenny Kuhr heeft RTL4 in verlegenheid gebracht door vantevoren te onthullen dat ze met haar kleindochter Lihi meedoet aan het veelbekeken zangprogramma DNA Singer. Daardoor verdwijnt meteen het verrassingseffect voor de honderdduizenden tv-kijkers. Die vinden het leuk om mee te raden welk familielid van een bekende artiest meedoet.

Aanleiding voor de loslippigheid van de 72-jarige voormalig Eurovisie Songfestival-winnares is het feit dat Videoland aanstaande donderdag deze aflevering al online zet. De reguliere tv-uitzending met de teams die onder leiding staan van Jaap Reesema en Jeroen van Koningsbrugge is pas een week later.

Wat zegt Lenny Kuhr?

Lenny Kuhr vindt dat de afspraak niet wordt nagekomen door RTL: ,,Bij mijn deelname aan DNA Singers heb ik beloofd van te voren hier niets over te zeggen (verrassing!). Nu zie ik dat het op Videoland een week eerder te zien is dus: donderdag 16 februari op RTL4 kan je me samen met mijn kleindochter Lihi zien en horen in DNA Singers.”

De onthulling van Kuhr is niet goed gevallen bij de fans van het programma. ,,Dat het al op Videoland te zien is betekent niet dat je het nu maar actief moet bekendmaken”, is een van de reacties. Een zekere Linda vindt: ,,Nu heb je het verpest voor de mensen die geen videoland hebben.” En: ,,Jammer deze spoiler.” 

Eerder ruzie met AVROTROS

In korte tijd is dit de tweede botsing tussen Lenny Kuhr en een tv-programma. Recent was de zangeres woedend dat ze uit de tv-registratie was geschrapt van een concert met voormalige winnaars van het Eurovisie Songfestival. Toen was AVROTROS de gebeten hond. Inmiddels is dat conflict uit de wereld.

HIER introduceert Lenny Kuhr haar kleindochter Lihi.

Tags

ART ROOIJAKKERSJAAP REESEMAJEROEN VAN KONINGSBRUGGELENNY KUHRRTL4VIDEOLAND

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck