Spelen overspelgeruchten Simon een rol bij de breuk met Nick?

Nick en Simon uit elkaar door overspel Simon?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Nick & Simon gaan uit elkaar. Nadat de mannen jarenlang een groot succes waren als duo, gaan ze binnenkort solo verder. Het toeval bestaat dat Simon de afgelopen tijd onder vuur ligt. Hebben de overspelgeruchten een rol gespeeld bij de breuk met Nick?

De juicekanalen hebben afgelopen tijd hun pijlen gericht op Simon Keizer en hij kwam er niet zonder kleerscheuren vanaf. Juicechannel beschuldigde hem ervan dat hij zijn vrouw Annemarie al jarenlang bedriegt.

Overspel

Zeven vrouwen hebben een boekje opengedaan over het contact dat zij hebben met de zanger. ,,Dit zijn dames die de afgelopen jaren en sommigen nu nog steeds contact en seks met hem hebben”, zo meldde het kanaal op Instagram.

Sinds het overspel naar buiten is gekomen, wordt Simon overspoeld met negatieve reacties op zijn Instagram. En omdat hij een duo vormt met Nick, heeft ook hij ongetwijfeld last van de geruchten die rondgaan over Simon.

‘Nick & Simon uit elkaar’

Het toeval bestaat dat juist nú in Volendam wordt gefluisterd dat Nick & Simon binnenkort officieel uit elkaar gaan. ,,Beiden zijn miljonair en bewonen een prachtige villa in Volendam, waar ze meer tijd kunnen doorbrengen met hun gezinnen en broeden op nieuwe plannen voor zichzelf… die pas later bekend zullen worden gemaakt”, schrijft weekblad Privé.

Soloplannen

Al snel daarna worden de geruchten inderdaad bevestigd door de zangers. ,,Er zijn inderdaad soloplannen van zowel Nick als Simon”, luidt de verklaring van het management. ,,Maar daarnaast staan er voor dit najaar en komend jaar ook nog heel veel spannende en leuke projecten gepland. Festivaloptredens, nieuwe singles, televisieprogramma’s en het tweede deel van de succesvolle NSG Theatertour staan voor na de zomervakantie op de agenda.”

Tags

ANNEMARIE KEIZERBREUKGERUCHTGERUCHTENJUICENICK EN SIMONNICK SCHILDEROVERSPELSIMON KEIZER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck