‘Spice Girls gaan serieuze comeback maken’

Door: DitjesDatjes
11-08-2019

Spice Girls fans houd je hart vast! De girl band is namelijk bezig met nieuwe muziek aan het maken, schrijft Mirror. Geruchten gaan zelfs dat ‘Posh Spice’ alias Victoria Beckham ook weer van de partij is.

‘Het is heel spannend’

,,Ze zijn samengekomen in Londen om hun ideeën op een rijtje te zetten en om nieuwe muziek op te nemen. Het is heel spannend. Het bevindt zich in de beginfase, maar het gebeurt wel”, vertelt een bron. ,,Ze hebben ook contact gehad met Victoria om te kijken of zij ook hierbij betrokken kan worden.”

Mel B was al overtuigd

Emma, Geri, Mel C en Victoria hielden voornamelijk hun kaken op elkaar over eventuele toekomstplannen van de Spice Girls. Terwijl ‘Scary Spice’ Mel B altijd als enige heeft gezegd dat er ooit nieuwe muziek zou gaan komen.

Voor het eerst in twintig jaar

Mocht er daadwerkelijk nieuwe muziek komen zou de band weer voor het eerst in twintig jaar samenwerken. In het jaar 2000 verscheen namelijk het laatste album van de meidengroep genaamd ‘Forever’.

Succes zonder Beckham

Baby Spice Emma Bunton, Ginger Spice Geri Horner, Scary Spice Mel B en Sporty Spice Mel C gaven eerder dit jaar dertien concerten. Dit was overigens een enorm succes. Posh Spice Victoria Beckham was destijds niet van de partij. Zij had het veel drukker met haar peperdure modemerk genaamd ‘Victoria Beckham’ en dus geen zin om deel uit te maken van de Spice Girls tournee.

 

Meer DenD