Spin-off Amazonserie The Boys in de maak

Door: DitjesDatjes
24-09-2020

Er wordt gewerkt aan een spin-off van superheldensatire The Boys. De nieuwe serie zou zich afspelen op een hogeschool voor superhelden.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Volgens The Wrap zet Amazon vaart achter het project omdat het tweede seizoen van The Boys ontzettend populair is. De eerste reeks van de serie over verwende superhelden die volop misbruik maken van hun sterrenstatus werden al goed bekeken, maar volgens een insider scoorden de eerste afleveringen van het tweede seizoen nog 89 procent beter.

In een statement over de spin-off omschrijven de makers de nieuwe serie als “deels een studentenshow, deels de Hunger Games”. In de show worden volgens hen “hormonale, rivaliserende superhelden” gevolgd die hun fysieke en morele grenzen aftasten.

The Boys gaat over een tijd waarin een groep personen met superkrachten als de werelds grootste helden worden gezien. Maar deze zeven ‘superhelden’ zijn in het echte leven arrogant, lui en vooral corrupt. Een groep die zich The Boys noemt probeert hen in het gareel te houden. De superhelden worden gespeeld door onder meer Chase Crawford en Antony Starr, acteurs Karl Urban en Jack Quaid vertolken de leider en een lid van The Boys.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD