Spin-off spionageserie Citadel heet Citadel: Diana

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

De spionageserie Citadel krijgt een spin-off op Amazon Prime Video genaamd Citadel: Diana. Dat maakt de streamingdienst vrijdag bekend. De hoofdrol wordt gespeeld door de Italiaanse actrice Matilda De Angelis.

Citadel: Diana wordt geregisseerd door de Italiaanse Arnaldo Catinari. Alessandro Fabbri is verantwoordelijk voor het script. De spin-off moet in 2024 verschijnen. Details over het plot van de serie zijn vooralsnog niet vrijgegeven.

In de spin-off zijn naast De Angelis onder anderen Lorenzo Cervasio, Maurizio Lombardi en Julia Piaton te zien, schrijft Variety. De Angelis beleefde haar internationale doorbraak in de dramaserie The Undoing. Daarin speelden ook Nicole Kidman en Hugh Grant.

De originele serie gaat over Citadel, een onafhankelijk wereldwijd spionagebureau dat vernietigd is door de agenten van een machtig syndicaat. Twee eliteagenten konden nog net ontsnappen, maar hun herinneringen zijn gewist. In Citadel spelen Priyanka Chopra en Richard Madden de hoofdrol. Het eerste seizoen telde zes afleveringen.

 

BuzzE

 

 

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie