Spoiler Alert: deze BN’ers zijn NIET de winnaar van Expeditie Robinson

Door: Tanja Brouwer
06-09-2018

Ieder jaar proberen de deelnemende BN’ers aan Expeditie Robinson zo goed mogelijk hun afwezigheid te verbergen. Met een smoes verdwijnen ze en hun management blijft foto’s namens hen posten op sociale media. Vaak lukt het hen om hun deelname geheim te houden, maar deze vier BN’ers is het niet gelukt. Van hen is nu al bekend dat ze vroeg uit het spel gingen.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Media-analist Jaap van Zessen heeft alle deelnemende BN’ers geanalyseerd, en heeft ontdekt dat vier van hen het spelprogramma niet hebben gewonnen. Tijdens de opnameperiode, van midden juni tot midden juli,  van Expeditie Robinson zijn zij namelijk in Nederland gezien.

Famke Louise

Helaas voor de populaire vlogger, model en zangeres is zij volgens de Jaap van Zessen niet de winnaar. Op Instagram is ze namelijk te zien in Club Vie, samen met Ronnie Flex op 23 juni.

Tony Junior

De DJ heeft heel hard zijn best gedaan om zijn deelname aan het programma geheim te houden. Maar toch heeft hij op 30 juni opgetreden in Heerlen. Inmiddels zijn heel veel foto’s van het optreden offline gehaald, maar de line-up bevestigt dat hij inderdaad optrad.

Toine van Peperstraten

Het WK-voetbal vond plaats tijdens de opnameperiode van het programma, maar toch twitterde Twan er op los. Dit kan natuurlijk iemand anders zijn geweest. Maar begin juli is hij op meerdere foto’s gespot die o.a. door Sonny Silooy online zijn gezet.

Corry Konings

Zangeres Corry Konings is de oudste deelnemer ooit van Expeditie Robinson. Ze dacht zelf al dat ze weinig kans maakte om te winnen, en helaas blijken haar vermoedens juist. Op 6 juli trad ze op in Olen, waar ook beelden van waren. Deze zijn inmiddels wel offline gehaald.

Meer DenD