SPOILERS: Deze persoon verliet ‘Het Perfecte Plaatje’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Kees van der Made

De strijd om ‘Het Perfecte Plaatje’ leek gisteren niet een spannende. Bijna anderhalf miljoen mensen zagen deze persoon het strijdtoneel verlaten…

De strijd beloofde spannend te worden bij ‘Het Perfecte Plaatje’. Drie topfotografen stonden in het eerste deel van de finale van het televisieprogramma: Frits Sissing, Georgina Verbaan en Patrick Martens. Bijna anderhalf miljoen mensen keken. De eerste opdracht was een stoere. De fotografen moesten een zogenaamde split-level foto maken. Simpel gezegd: Ze moesten een foto maken waarbij er zowel beeld onder als boven water te zien was. Het onderwerp was een kitesurfer. Gisteren werd voor de uitzending via een video van RTL Boulevard al bekend dat zij de opdracht moeilijk vond. En met recht…

Ze gokte en verloor

De deelnemer besloot een risico te nemen en iets van de opdracht af te wijken. Georgina gokte en verloor, aldus de jury. Ze werd beloond met een vijf. Haar tweede opdracht, een tweeluik over een lokale eetgelegenheid, scoorde niet beter. Ze moest vertrekken. Volgende week nemen Frits Sissing en Patrick Martens het tegen elkaar op in het tweede deel van de finale. Veel mensen vonden het niet gek dat Verbaan vertrok, maar toch wel een beetje jammer. Juvat Westendorp wordt onder de volgers wel gemist. Hij viel vorige week af.

Tekst gaat verder onder de Tweet

Commotie

Enkele weken terug was er nog commotie over de deelname van Verbaan. Zij werd onderworpen aan een naaktshoot van collegadeelnemer Juvat Westendorp. Veel mensen dachten dat zij daar tegen haar zin aan meedeed en vonden dat ze beter beschermd moest worden door het programma. Verschillende mensen, waaronder jurylid William Rutten, stelden het publiek toen gerust dat er niks is gebeurd wat Verbaan niet wilde.

Zeven programma’s

Zeven programma’s wisten gisteravond, net als ‘Het Perfecte Plaatje’, meer dan een miljoen kijkers te trekken. ‘Het Perfecte Plaatje’ stond op plek vier. Dat programma werd overtroffen door de NOS Journaals van 18.00 en 20.00 uur en ‘De Slimste Mens’. Het achtuurjournaal scoorde zelfs meer dan twee miljoen kijkers.

https://twitter.com/ankevanw/status/1471225029937569801

Tags

FRITS SISSINGGEORGINA VERBAANHET PERFECTE PLAATJEJUVAT WESTENDORPNAAKTSHOOTPATRICK MARTENSWILLIAM RUTTEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck