Sportkenners waarschuwen Jutta Leerdam: ‘Jake Paul is gek’

Jake Paul is gek
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

De Amerikaanse badboy Jake Paul wordt gelinkt aan oplichting en door twee vrouwen beschuldigd van seksueel wangedrag. En hoewel Jutta Leerdam tot over haar oren verliefd is, wordt de schaatsster van alle kanten gewaarschuwd voor Jake. ,,Die relatie is niet voor eeuwig.”

Jutta is dolgelukkig met Jake, maar sportkenners vrezen dat de relatie op lange termijn niet veel goeds gaat brengen. ,,Jutta breekt door alle barrières heen. Alles wat wij belachelijk vinden, doet zij”, vertelt voormalig schaatser Ben van der Burg aan weekblad Story. ,,Ze ging met een privéjet naar die bokswedstrijd van haar vriend. Echt Amerikaans. Daarmee zet ze zichzelf lekker op de kaart. Ik vind Jutta een voorbeeld voor Nederland. Maar die relatie is echt niet voor eeuwig. Die gast is gek!”

‘Focus verloren’

Sportmarketeer Chris Woerts stelt dat Jutta moet oppassen dat ze haar carrière niet vergooit door met Jake te daten. Jutta is momenteel in training voor het nieuwe seizoen en normaliter is ze al in de zomer haar conditie voor de grote winterwedstrijden aan het opbouwen. ,,Dan hoor je niet geregeld naar Amerika te vliegen om bij Jake Paul te zijn”, aldus Woerts in Story. ,,Daar heeft ze misschien wel gesport, maar wel haar focus verloren. Er is daar te veel afleiding.”

Volgens Woerts moet Jutta haar focus op de sport houden, want anders is het einde oefening. ,,Zo simpel is het. Als Jutta deze winter haar eerste wedstrijd verliest, dan heb je de poppen aan het dansen en is het lastig om het tij te keren.”

Haatreacties

Niet alleen sportkenners waarschuwen Jutta, ook fans vinden een hoop van de relatie. Als het over de relatie met Jake gaat, wordt Jutta nog altijd overspoeld met haatreacties op Instagram. Dat vindt ze lastig, zo bekende ze al eerder in een YouTube-video op het kanaal van Jake.  ,,Want ik had nog nooit haat meegemaakt.”

Ook Jake zit met de berichten in zijn maag. Hij maakte van de gelegenheid gebruik om het op te nemen voor zijn vriendin. ,,Aan alle Nederlanders: stop alsjeblieft met het haten van Jutta omdat ze met mij datet”, sprak hij de Nederlandse kijkers toe.

Tags

JAKE PAULJUTTA LEERDAM

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck