Spraakmakende Temptation Island-deelnemer wordt vader

Temptation Island
Door: Lies Jansen
13-07-2020

Het was een van de meest spraakmakende deelnemers van Temptation Island, Arda Türker. Hoewel hij destijds op het punt stond om zich te verloven met zijn toenmalige vriendin Elke Castro, viel Arda als een blok voor Temptation-verleidster Eline. De twee deelden het bed op televisie. Toch zit hij nu op een roze wolk met een andere verleidster, Amber. Zij is zelfs in verwachting van zijn kindje.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

‘Hectisch jaar’

,,Well… 2020 was echt een hectisch jaar. We hebben veel up’s & down’s gehad allemaal. Velen van ons hebben diep gezeten, zowel financieel als emotioneel. Maar net zoals alles komt hier ook een einde aan”, begint Arda zijn verhaal op Instagram. 

Bron: Instagram Arda Türker.

,,Wereld stortte in”

Hoewel de Temptation-verleidster dacht nooit een kind te zullen krijgen door een complicatie, is er toch een baby op komst. Op Instagram vertelt Amber openhartig over de complicatie: ,,Toen ik 2,5 jaar geleden in het ziekenhuis belande met complicaties van mijn pas gestoken spiraaltje en te horen kreeg dat het zo goed als onmogelijk was om op natuurlijke wijze zwanger te worden stortte mijn wereld in. (…) En toen gebeurde het…”

,,Een mirakel”

Amber vervolgt: ,,Ik noem het een mirakel, 2,5 jaar geleden te horen krijgen dat het op natuurlijke wijze niet mogelijk ging zijn, toen in een relatie zittende en het daarbij nooit gebeurde. Gebeurde het bij jou wel. Vol ongeloof, paniek maar diep vanbinnen ook blij want wat ooit niet mogelijk was, was met jou mogelijk geworden. (…) Ik ben zeker dat het lot voor ons een prachtige toekomst in petto heeft en we deze mogen delen met een prachtige baby die op komst is.”

Bron: Instagram Amber

Meer DenD