Staande ovatie voor Glennis Grace in halve finale van AGT 2018

Door: DitjesDatjes
12-09-2018

Van onze speciale verslaggever

Tientallen miljoenen Amerikanen zagen vannacht hoe Glennis Grace bijna vlekkeloos het nummer This Woman Works zong. De Nederlandse zangeres die in de halve finale stond van America’s Got Talent 2018 had vannacht het allerbeste optreden met dit gevoelige nummer van Maxwell.

Alle hoge noten kwamen er zonder enige hapering uit de gouden strot van de Jordanese die de Verenigde Staten aan het bestormen is. Was er vorige keer in de kwartfinale nog wat kritiek op haar wit/zwart gestreepte jasje voor deze gelegenheid had Glennis (Glenda) een zwarte top en een prachtige rode pantalon uitgekozen.

Haar nogal gespierde armen, waarschijnlijk geoefend in de sportschool, kwamen er heel goed in uit. Het maakte het optreden gracieus en de uithalen waren indrukwekkend. Dat vond ook de jury. Want ze besloten na het adembenemende optreden meteen te gaan staan voor de Dutch Diva. Dat was trouwens de eerste keer deze avond.

Hoe het Amerikaanse volk heeft gestemd wordt later bekend. Het kan bijna niet anders dan dat Glennis na dit fabelachtige optreden kan gaan strijden om de allerhoogste eer. ,,Yes, Yess, Yess, was de conclusie van de jury. Every moment with You is a special moment.”

,,Voor mij is dit het beste optreden van deze avond”, oordeelde juryvoorzitter Simon Cowell.

https://youtu.be/F0C8Y1EPS84?t=21

Kijk hier ook hoe de organisatie van AGT Glennis verrastte. Haar zoontje volgde Glennis vanuit Nederland…

Meer DenD