Staat Roxeanne tóch open voor verzoening met Rachel?

Door: Charlotte Wijnen
10-08-2022

Rachel en Roxeanne Hazes spreken elkaar al jaren niet meer en áls er iets over hen beiden in de media komt, gaat dat over een ruzie of zelfs over een rechtszaak. Maar volgens bronnen rondom Roxeanne komt daar binnenkort wellicht verandering in: zij sluiten een hereniging niet meer uit.

Rachel hoopt al een lange tijd op een hereniging met haar dochter, maar die blijft al jaren uit. Rachel zocht naar eigen zeggen meerdere keren contact met Roxeanne, maar hoorde niets terug. Toch blijft de deur altijd open voor haar dochter.

,,Als Rox morgen bij mij voor de deur staat, is ze méér dan welkom. Mijn moederhart staat altijd open voor haar”, zei Rachel eerder in weekblad Story.

Rechtszaken en ruzies

Maar niet veel later vroeg Rachel haar dochter nog te getuigen in een aantal oude geschillen, waarbij Rachel naar eigen zeggen grote bedragen afhandig zouden zijn gemaakt. Geen handige zet, want daardoor deed Roxeanne nóg een stap terug. Zij gaf aan niet te willen getuigen omdat ze dan dingen zou zeggen die de reputatie van haar moeder nog verder zouden beschadigen.

Bijzondere gesprekken

Met Roxeanne, die nog altijd te maken heeft met jeugdtrauma’s, gaat het steeds een beetje beter. Ze vond zelfs het plezier in muziek maken terug. Dat had alles te maken met haar deelname aan het programma Beste Zangers, dat vanaf donderdag te zien is.

,,Dat was ik even kwijt, ja. Door de coronaperiode wist ik niet meer zo goed waar ik aan toe was; ik stond zo lang stil. Dat maakte me onzeker”, legde Roxeanne uit in gesprek met Veronica Superguide. ,,Nu voelde ik ineens: dit is geen werk, dit zijn gewoon muzikanten onder elkaar die doen wat ze het liefst doen. We hebben heel bijzondere gesprekken gevoerd.”

‘Het zal ons niet verbazen als het weer goedkomt’

Wellicht gingen die bijzondere gesprekken ook over de bekoelde band met haar moeder. Volgens mensen die dichtbij Roxeanne staan, zit ze steeds beter in haar vel. Zij sluiten niet uit dat ze alsnog open zal staan voor een verzoening met Rachel.

,,Het zal ons niet verbazen als het weer goedkomt tussen die twee”, vertellen de bronnen in Story. ,,En dat zou niet alleen Rachel maar zeker ook Roxeanne’s broer André gelukkig maken.”

Meer DenD