Staat Yolanthe voor déze moeilijke keuze?

Yplanthe MOET kiezen
Door: Charlotte Wijnen
28-03-2022

Yolanthe zou momenteel samen zijn met model Lentini Eersteling. Het gerucht doet de ronde dat ze zelfs al anderhalf jaar lang een geheime relatie hebben. Maar er lijkt ook nog altijd een ander verliefd te zijn op Yolanthe, namelijk vriendin Jasmina Stoffels. De concurrentie tussen Lentini en Jasmina zorgt ervoor dat Yolanthe voor misschien wel de moeilijkste beslissing ooit staat.

Verschillende media meldden onlangs dat Yolanthe een nieuwe liefde heeft. Niet Jasmina Stoffels zou haar hart hebben veroverd, maar het mannelijke model Lentini Eersteling. Maar een bijzonder bericht op Instagram doet vermoeden dat Jasmina Yolanthe niet kan loslaten.

Vreemd bericht Jasmina

Na vier weken lang in Egypte te zijn geweest, keerde Yolanthe een aantal dagen geleden weer terug naar Los Angeles. De eerste die ze om de hals vloog was natuurlijk zoontje Xess Xava, maar vier weken lang doorbrengen zonder je grote liefde is ook enorm zwaar.

Plannen om Lentini te zien zouden daarom vermoedelijk al gemaakt zijn. Maar wie Yolanthe ook lijkt te missen is Jasmina. Toen Yolanthe terugkeerde naar Los Angeles, plaatste ze een vreemd bericht op Instagram.

Naast een serie foto’s van zichzelf, deelde Jasmina de songtekst van een nummer van Nicki Minaj. ,,Ik wil gewoon jouw favoriet zijn”, luidt de songtekst. Moet Yolanthe kiezen tussen Lentini en Jasmina, of heeft ze de keuze al gemaakt?

Meer DenD