Stagiaire klapt uit de school: ‘Werken bij Fajah Lourens was een hel’

Werken bij Fajah Lourens blijkt hel te zijn|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Een ex-stagiaire van Fajah Lourens is uit de school geklapt. Zo zou de stagiaire niet fijn bij de sportfanaat hebben gewerkt en regelmatig uitgekafferd zijn…

Doorzettingsvermogen

Naast haar carrière als actrice, ontwikkelde Fajah een voorliefde voor fitness en gezond eten. In 2013 begon ze een Instagram-account waarop ze liet zien hoe ze topfit werd. ,,Dat sloeg enorm aan en werkte motiverend voor mijn volgers”, vertelde Fajah in een eerder interview met Quote. ,,Ik lanceerde een website met video’s en een abonnementsmodel. Zo ben ik MKBM gestart, kort voor Mykillerbodymotivation.”

Haar populariteit werd opgemerkt door een uitgever en inmiddels heeft Fajah al meerdere boeken uitgebracht. Ze is succesvol, maar dat komt niet zomaar ergens vandaan. Fajah heeft van kleins af aan geleerd om hard te werken. ,,Ik ben tegen muren gebotst, maar altijd doorgelopen. Succes heeft alles te maken met doorzettingsvermogen.”

‘Belachelijk gemaakt’

En dat doorzettingsvermogen verwacht Fajah dan ook van haar werknemers, zo blijkt. Showbizzkanaal Juicechannel meldt dat ze een ex-stagiaire van Fajah hebben gesproken. ,,De stagiaire geeft aan dat het een hel was om bij Fajah Lourens stage te lopen”, aldus het kanaal op Instagram.

Eén voorbeeld dat het kanaal geeft, is dat je als stagiaire geen eigen inbreng zou mogen geven. ,,Je mocht Fajah niet verbeteren of komen met eigen inbreng want dan werd je helemaal belachelijk gemaakt en ten schande gezet in de groepsapp. Ze vond het leuk om de jonge stagiaires uit te kafferen door middel van spraak memo’s.”

Daarnaast zouden de stagiaires ook ‘bijzondere taken’ hebben gehad, zoals de hond van Fajah uitlaten. ,,Door weer en wind, want Fajah gaat natuurlijk niet zelf door de regen lopen…”

Tags

FAJAH LOURENS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck