Stalker Frits Wester in hoger beroep

Door: DitjesDatjes
27-08-2019

De man die eerder dit jaar werd veroordeeld voor het bedreigen van journalist Frits Wester, is in hoger beroep gegaan. Dat meldde Frits in een interview op de radio.

,,Ik praat er liever niet over”, meldde Wester aan presentator Toine van Peperstraten. ,,Maar ik kreeg onlangs een brief van het Openbaar Ministerie dat de man in hoger beroep is gegaan. Hij mag echter geen contact meer met mij opnemen en geen rare dingen zeggen.”

Taakstraf

De 51-jarige man kreeg een taakstraf van 60 uur opgelegd. De man wilde in 2014 dat RTL hem zendtijd gaf voor zijn eigen politieke partij, waarmee hij meedeed aan de Europese verkiezingen. Toen RTL dit niet deed, stuurde hij Frits Wester bedreigende mails.

Knettergek

Frits Wester vertelde ooit bij Shownieuws over de heftige opmerkingen van zijn stalker: ,,Ik had zelf gekozen voor de dood omdat ik niet reageerde. Ik zou lid zijn van een wereldorganisatie die de mensheid wil vernietigen. Knettergek. Volgens mij heeft hij vooral hulp nodig.”

Meer DenD