Stalker Matthew McConaughey krijgt tijdelijk straatverbod

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Een Amerikaanse rechter heeft een tijdelijk straatverbod opgelegd aan een vrouw die acteur Matthew McConaughey al tijden lastig zou vallen. Entertainmentblog TMZ meldt op basis van gerechtelijke stukken dat de vrouw van plan was om op te duiken bij een promotiebijeenkomst voor zijn nieuwste kinderboek, maar dat de acteur daar met het verbod een stokje voor heeft kunnen steken.

Uit de stukken zou verder blijken dat McConaughey al sinds april 2022 lastiggevallen wordt door de vrouw. De acteur verklaarde tegenover de rechter dat de vrouw “losgeslagen brieven en e-mails stuurde en mij met frivole rechtszaken naar de rechtbank probeerde te lokken om mij te kunnen ontmoeten.”

Hij zei ook dat ze denkt dat ze een relatie met de acteur heeft en dat ze samen zijn kinderboek Just Because hebben geschreven. McConaughey zegt dat hij nooit contact heeft gehad met de vrouw, en ook dat hij zijn beveiligers heeft gevraagd om aardig te blijven wanneer ze opduikt, maar haar ook duidelijk te maken dat hij niet met haar wil praten.

De acteur ontdekte dat ze een kaartje had gekocht voor een aankomende signeersessie van Just Because omdat ze een “dreigende e-mail” had gestuurd naar de boekwinkel waar het evenement plaats zou vinden. McConaughey besloot daarop om het straatverbod aan te vragen.

 

BuzzE

 

 

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck