Stan Lee wil straatverbod tegen zakenpartner

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

LOS ANGELES – Stan Lee is woensdag naar de rechter in Los Angeles gestapt om een straatverbod tegen zijn zakenpartner Keya Morgan aan te vragen. De 95-jarige bedenker van een heleboel Marvel-superhelden claimt dat Morgan misbruik van hem heeft gemaakt.

Morgan werd vorige week gearresteerd op verdenking van het indienen van een valse politieverklaring. De zakenpartner van Lee zei dat er op 31 mei twee gewapende mannen voor de deur van Stan stonden en geld eisten.

Morgan week afgelopen jaar nauwelijks van Stans zijde. Hij maakte video’s van de bekende stripauteur en begeleidde hem naar conventies.

Het drama met Morgan is een nieuwe tegenslag voor de hoogbejaarde Lee. Afgelopen jaar kreeg hij al te maken met een ernstige longontsteking. Ook raakte hij verwikkeld in een rechtszaak met mediabedrijf POW! Entertainment. Daarnaast meent Lee dat een voormalig zakenpartner zijn bloed heeft gestolen om te verkopen als verzamelobject en om er zijn handtekening mee te vervalsen op certificaten van echtheid voor comics.

 

BuzzE

 

 

Tags

MARVELSTAN LEE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck