Statiegeldactie voor Jantje Beton van start

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

De derde statiegeldactie van Dirk van den Broek is van start gegaan. In alle Dirk filialen kunnen klanten vanaf vandaag tot en met zaterdag 17 juli hun statiegeldbon schenken aan Jantje Beton.

Het startsein is vandaag gegeven door Dave Ensberg-Kleijkers, directeur-bestuurder van Jantje Beton, en Jos van der Jagt, supermarktmanager van Dirk van den Broek.

Meer speelplekken

Jantje Beton is hét goede doel dat zich sinds 1968 samen met kinderen en jongeren inzet voor meer speelruimte en meer speelkansen. Met de opbrengst van deze landelijke statiegeldactie van Dirk van den Broek worden meer speelplekken gemaakt. Speciaal voor kinderen met én zonder handicap, zodat ze samen kunnen spelen in hun buurt.

,,Een betere wereld, begint bij jezelf. Als we willen dat kinderen gezond en gelukkig opgroeien, is het van belang dat ze letterlijk en figuurlijk de ruimte krijgen om lekker te kunnen buitenspelen”, aldus Dave Ensberg-Kleijkers.

Bijdragen

Voor meer dan 100.000 kinderen met een beperking is samen buitenspelen vaak onmogelijk. Negen van de tien speelplekken zijn voor hen niet toegankelijk. Deze kinderen worden hierdoor geremd in hun ontwikkeling. Ook hebben ze weinig tot geen vriendjes in de buurt en hebben het gevoel dat ze er niet bijhoren.

,,De klanten van Dirk van den Broek kunnen daaraan bijdragen met deze geweldige statiegeldactie”, aldus Dave Ensberg-Kleijkers. ,,We zijn Dirk enorm dankbaar voor hun partnerschap met Jante Beton: een geweldige maatschappelijke betrokken supermarkt die letterlijk aan de kleintjes denkt!”

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie