Steffi vernoemt veulentje naar BZV-collega

Door: DitjesenDatjes
06-05-2020

Het was gisteren een bijzondere dag op de boerderij van boerin Steffi. Niet alleen vierden ze daar 75 jaar vrijheid, ook mochten Steffi en haar familie getuigen zijn van een bijzonder moment. Een van haar paarden beviel van een veulentje. Het beestje is vernoemd naar een Boer zoekt Vrouw-collega van Steffi.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Reacties

,,Just born “Marit VHS”!! En dat met Bevrijdingsdag”, schrijft Steffi op Instagram. Daarbij gebruikt ze de hashtags #mooierwordthetniet en #nieuwlevenopdeboerderij. Ze deelt een filmpje van het veulentje dat net geboren is en kennis maakt met haar moeder. Mensen reageren massaal op de leuke post en hoopten eigenlijk dat het veulentje Freedom zou heten omdat ze op bevrijdingsdag geboren is. Steffi had echter andere plannen en wilde het veulentje vernoemen naar iemand die BZV-fans kennen. ,,Ze gaat Marit heten, vernoemd naar Marit van boer Wim”, legt Steffi uit aan haar volgers. 

In maart werd er ook al een veulentje geboren op Steffi’s boerderij. Toen werkten Steffi en boer Marnix samen. Een van Marnix paarden bevruchtte een merrie van Steffi.

Meer DenD