Stem mee op het grootste tv-talent van 2022

Stem op het TV-talent van 2022
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Jos La Grande

De redactie van Ditjes & Datjes (DenD) is op zoek naar het tv-talent van 2022. Wie heeft de papieren om door te groeien naar het erepodium van Hilversum. Er staat een nieuwe generatie klaar om het stokje over te nemen van de Robert ten Brinks, de Caroline Tensen en al die andere die het uiteraard nog steeds heel goed doen.

Maar ja, er staan leuke jonge mensen klaar die met heel veel energie van het scherm afspatten.

De DenD-redactie heeft een longlist gemaakt van jonge talenten. Wij vragen jullie als bezoekers van onze populaire website een handje te helpen. Wie is volgens jou het grote talent waarvan we nog heel veel van gaan horen de komende jaren.

Om te beginnen is het NOS Journaal al jarenlang hofleverancier. Na Eva Jinek en Dionne Stax valt Malou Peter op. Wat denken bij Op1 van Nadia Moussaid of van Renze Kramer die we afgelopen zomer zagen met zijn eigen talkshow bij RTL?

Dyantha Brooks, presentatrice bij Shownieuws, is een verfrissende verschijning. Bij de concurrent RTL Boulevard zien we commentator Rob Goossens als een upcoming talent. Maar ook Raven van Dorst heeft de juiste vorm te pakken, hoewel ze in jaren misschien iets ouder is dan haar concurrenten.

Maar ook online zijn er presentatoren razendsnel populair geworden in de juicehoek, onder wie Yvonnen Coldeweijer en Dennis Schouten. Ook zij staan op ons groslijst.

Wie is volgens jou het allergrootste talent van 2022? Doe en vul hieronder in. Bedankt alvast.

De uitslag staat in de volgende Ditjes en Datjes die eind augustus ligt in alle supermarkten van Dirk van den Broek en de slijterijen van Dirck3.

Tags

DENNIS SCHOUTENDYANTHA BROOKSGIJS RADEMAKERKHALID KASEMNADIA MOUSSAIDRAQUEL SCHILDERRAVEN VAN DORSTRENZE KLAMERROB GOOSSENSROOS MOGGRÉYVONNE COLDEWIJER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck