Stem: wint Max of Lewis?

Stem voor Max Verstappen
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Jos La Grande

Op de laatste training van vrijdagmiddag kwam ONZE Max Verstappen nog net iets te kort. Hij moest kwelgeest Lewis Hamilton 0,641 seconde voor laten gaan. Brrr! Maar vandaag staat Max toch op pole-position. En Nederland staat achter Max. We willen massaal de Red Bull-bolide van Max over de eindstreep van de Grand Prix in Abu Dhabi schreeuwen en als het moet zelfs duwen.

Twee uur Nederlandse tijd vandaag moet het gaan gebeuren. Rekent Max voorgoed af met die vervelende Brit, die hem het leven zuur maakt? De man zit de Nederlander namelijk gruwelijk in de weg. Of moet onze landgenoot toch nog een jaartje geduld hebben?

Wereldkampioen

Nederland is er klaar voor om een nieuwe wereldkampioen te huldigen. Zondag 12 december, het kan een dag worden om nooit meer te vergeten. Zet het bier alvast koud, warm de frituur op voor de bitterballen en geniet nog een keer van Olav Mol als commentator en denk even niet aan Viaplay. Het is Max-time in Nederland.

De koele kikker die geboren is met een racestuur in zijn handen en al op zijn skelter met zijn rechtervoet naar het gaspedaal zocht, gaat geschiedenis schrijven.

De 24-jarige raceheld, nu al vergeleken met Johan Cruijff, Anton Geesink en Sjoukje Dijkstra, zei gisteren dat hij de naam van zijn grote concurrent niet meer wil uitspreken.

Racen

,,Daarvoor is er te veel voorgevallen”, mijmert Max in ochtendkrant De Telegraaf. En dan komt het hoge woord eruit over Hamilton: ,,Hij weet niet hoe hij moet racen zoals ik doe. Dat kan ik hem ook niet kwalijk nemen, want dat heeft hij nooit kunnen leren zoals ik dat heb gedaan van mijn vader…”

Wat een prachtig eerbetoon is dit aan zijn vader Jos Verstappen. Papa Jos ziet mogelijk zijn oogappel de hoogste trede van het F1-podium bestijgen. De champagne zal rijkelijk vloeien als Max als eerste de vlag krijgt. Maar ook de tranen zullen dan biggelen over de wangen van vader en zoon. Het wordt een memorabele zegetocht voor vader Jos en al die anderen die maximaal in het talent van Max geloofden.

Hossen

De archieven liegen niet! Niki Lauda, Fittipaldi, Nelson Piquet, Ayrton Senna, Michael Schumacher en dan in 2021 Max Verstappen…

En natuurlijk melden zich dezer dagen ook ook de BN’ers. Van Samantha Steenwijk, Frank Lammers en Rico Verhoeven. We gaan met zijn allen los. Even geen aandacht voor de corona-ellende. We gaan hossen. Nederland heeft er op 12 december 2021 een held bij. Hij heet Max. Wie? Ja, die: MAX VERSTAPPEN!

Max Verstappen

Stemmen

[poll id=”50″]

Tags

ABU DHABIFORMULE 1MAX VERSTAPPENOLAV MOLZIGGO

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck