Stembus Top 2000 officieel geopend op NPO Radio 2

Door: Ditjes en Datjes
01-12-2022

De stembus van de Top 2000 op NPO Radio 2 is donderdag iets voor 08.30 uur officieel geopend. Radio-dj’s Jan-Willem Roodbeen en Jeroen Kijk in de Vegte gaven in Huizen het startsein voor de jaarlijkse allertijdenlijst.

“Zullen we met zijn allen aftellen?”, luidde het in het cafĂ©. Daarop werd afgeteld van vijf naar een. “De Top 2000-stembus is weer geopend”, werd daarna geroepen. “Het grote feest kan weer beginnen!” De dj’s waarschuwen dat je niet zomaar je stem moet uitbrengen, maar goed moet bedenken welke nummers je stem krijgen. “Overweeg wat je er wel en niet in zet!”

Tijdens de opening van de stembus was RONDÉ te gast. De band speelde Hard To Say Goodbye. Ook speelden ze een van hun favorieten uit de voorgaande Top 2000-lijsten, Roller Coaster van Danny Vera. “Het is gewoon zo’n mooi liedje.”

Luisteraars kunnen tot woensdag 7 december minimaal vijf en maximaal 35 nummers aandragen voor de Top 2000. NPO Radio 2 rijdt voor het eerst sinds 2019 weer met een Stembus door het land. Die rijdt onder meer langs Dordrecht, Goes, Heerlen, Groningen, Amersfoort en Zeist.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD