Stembussen America’s Got Talent gesloten

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Vandaag zijn de stembussen in de Verenigde Staten in de vroege ochtenduren gesloten. Amerikaanse tv-kijkers konden vanaf dinsdagavond twaalf uur lang stemmen op hun favoriete finalist van America’s got Talent 2018.

Dinsdagavond zong Glennis Grace in de finaleshow van de talentenjacht het nummer Run van Snow Patrol. Tijdens de finale kreeg Glennis een staande ovatie van jury en publiek. Woensdagavond (Amerikaanse tijd) wordt de winnaar bekend gemaakt! Voor ons zal dat donderdag ochtend zijn. Spannend dus!

Foutje

Glennis gaat woensdag optreden voor het Amerikaanse miljoenenpubliek tijdens het tweede deel van de finale, hoewel de stemmen dan al geteld zijn, zingt ze nog een duet met een bekende artiest.  De winnaar gaat naar huis met een miljoen dollar! Daarnaast krijgt diegene ook een een eigen show in Las Vegas.

Natuurlijk hoopt Glennis te winnen. Tevreden is ze zeker wel, maar toch heerst er een stukje onzekerheid. De perfectionista uit de Jordaan valt toch over een klein foutje, verteld ze in een filmpje op Shownieuws. Glennis zong een klein stukje verkeerd, wat gelukkig niet is opgemerkt. Haar vriend en zoon zijn super trots!

 

 

Tags

AMERICA'S GOT TALENT 2018FINALEGLENNIS GRACELAS VEGASWINNAARWINNEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck