Stemmen voor Top 2000 kan vanaf komend weekend

Door: DitjesDatjes
24-11-2021

Stemmen voor de jaarlijkse Top 2000 op NPO Radio 2 kan vanaf aanstaande zaterdag. Radio-dj’s Jan-Willem Roodbeen, Annemieke Schollaardt en Jeroen Kijk in de Vegte maakten in de ochtendshow Jan-Willem Start Op bekend dat het startschot zaterdag om 11.30 uur klinkt.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

De ochtendshow met Roodbeen en Kijk in de Vegte komt gedurende de stemweek elke werkdag live vanuit de Stembus, een touringcar waarmee de dj’s van NPO Radio 2 door het land rijden om stemmen en motivaties bij luisteraars op te halen. Ook de avondshow van Wouter van der Goes en Frank van ’t Hof komt volgende week vanuit de bus. Vanwege de coronamaatregelen reed de bus vorig jaar niet. De eerste stop van de bus is maandag in Friesland.

De Top 2000 eindigt ieder jaar iets voor de jaarwisseling. Vorig jaar stond voor het eerst Roller Coaster van Danny Vera op nummer 1. Wie dit jaar de lijst aanvoert is nog niet bekend, want luisteraars kunnen tot en met 3 december stemmen op hun favoriete nummers. Op die laatste stemdag wordt omstreeks 16.45 uur de nummer 1 bekendgemaakt. Het luisteren naar de Top 2000 kan net als vorig jaar vanaf eerste kerstdag om middernacht.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD