Stemvervormer teruggedraaid: ‘DIT IS DE MOL!’

WIMD
Door: DitjesenDatjes
10-03-2020

In iedere aflevering van Wie is de Mol zitten meerdere aanwijzingen naar de Mol, maar ook een aantal die kijkers op een dwaalspoor kunnen zetten. In de laatste aflevering was de stem van de Mol te horen, maar die was flink vervormd. Een slimme Molloot is het gelukt de vervorming terug de draaien en zo de echte stem van de Mol te horen.

– LET OP: SPOILERS – 

Het luisteren van het fragment is uiteraard op eigen risico, want na het beluisteren is er geen twijfel meer over de identiteit van de Mol. Het kan er namelijk maar één zijn: Rob Dekay.

Twijfels

Uiteraard zijn er nog steeds kijkers die erg twijfelen of dit inderdaad een hint is. Mensen reageren op de Tweet en schrijven dat het wel heel makkelijk is om de stem weer terug te vormen en dat de redactie van WIDM het vast niet zo makkelijk zou maken. Een ander denkt dat het gewoon de stem is van een van de redacteuren en de stem gewoon erg lijkt op die van Rob.

De afgelopen weken zijn er al veel aanwijzingen gevonden die naar Rob leiden. Zo lijkt de artiest te zien in een van de introductiepraatjes van Rik en is hij in de leader te zien in de metro. Onder de grond dus….als een mol.

 

Meer DenD