Stephanie Tency over ruzie Glennis Grace: ‘Ik ben niet de enige’

Door: Charlotte Wijnen
12-10-2021

Stephanie Tency en Glennis Grace hebben al meerdere aanvaringen met elkaar gehad. Voor Stephanie is de maat vol en onlangs haalde ze flink uit naar Glennis. Van de harde woorden heeft ze zeker geen spijt: ‘Ik ben niet de enige die ruzie met haar heeft!”

‘Tokkie eerste klas’

Onlangs noemde Stephanie Glennis een verknipt en asociaal persoon. ,,Er is altijd een verknipt persoon, tokkie eerste klas die denkt dat ze God is”, schreef ze in haar Instagram Stories. ,,En dan heb ik het over Glennis Grace, wat een asociaal persoon is dit.”

Even leek het erop dat Stephanie spijt had van de scheldwoorden die ze op Glennis afvuurde, want al snel verwijderde ze het uit haar Stories. Maar in gesprek met Shownieuws laat ze weten dat ze nog altijd achter haar onthullingen staat.

Veel steun

,,Ik sta heel erg achter wat er is gebeurd en wat ik heb gepost erna. Ik wens Glennis al het geluk en liefde toe. Ik denk dat ze het heel hard nodig heeft”, vertelt Stephanie aan Shownieuws. ,,Ik heb haar ook niet meer gesproken. Ik ken haar helemaal niet goed. Maar ik ben haar een paar keer tegengekomen en eigenlijk altijd een slechte ervaring gehad.”

Stephanie kon na haar uithaal op een hoop steun rekenen. ,,Mensen komen naar mij toe en zeggen dat ze hetzelfde hebben meegemaakt. Dus wat dat betreft heb ik geen ongelijk.”

Meer DenD