Stephanie Tency verklaart de oorlog aan Jan Roos: ‘Ik maak hem af’

Stephanie gaat Jan Roos afmaken
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Stephanie Tency heeft de oorlog verklaard aan Jan Roos vanwege de uitzending van Roddelpraat van gisteren. ,,Ik maak hem af!”

Stephanie is woest na de uitzending van Roddelpraat. ,,Oorlog met Jan Roos van Roddelpraat in 3, 2, 1…”, schrijft ze op Instagram. Vervolgens deelt ze het bericht dat ze naar Jan, die ze een ‘klein narcistisch mannetje’ noemt, heeft gestuurd. ,,Ik heb nog nooit meegedaan aan FHM buurmeisje. Ik zat zelf in de jury, dus je zal wel verward zijn met je bejaarde kop”, schrijft Stephanie onder meer.

Stephanie woest op Jan Roos

Vervolgens lucht Stephanie haar hart in een filmpje. ,,Jongens, ik ben echt kláár met dit soort type mannen”, zegt Stephanie woest. Dan richt ze zich tot Jan: ,,Beter praat je gewoon niet meer over mij. Gewoon niet doen. Want echt als je oorlog wil, je kan ‘m krijgen.”

‘Wie denk je dat je bent?’

Volgens Stephanie is Jan gewoon gefrustreerd. ,,Weet je wat altijd zo walgelijk is van dit soort mannetjes? Ze hebben zo veel frustratie en op de een of andere manier willen ze altijd bepaalde vrouwen afmaken en dingen zeggen die gewoon totáál niet waar zijn”, vervolgt ze. ,,Ga wat aan jezelf doen. Ga sporten in de gym. Je ziet er niet uit! Val vrouwen niet lastig! Rot op man, wie denk je dat je bent?”

‘Jij gaat echt te ver’

Het zit Stephanie behoorlijk dwars wat Jan allemaal in de Roddelpraat-uitzending heeft gezegd. ,,En dan ook gewoon mij afkraken, op wat ik heb gedaan. Vriend, ik heb zo’n succesvol bedrijf gehad. Ik heb in mijn eentje acht televisieprogramma’s gemaakt. En jij zit achter je deskje op een YouTube-kanaal.”

Op dat moment had Stephanie nog niet de hele uitzending gekeken. Na het kijken van de hele uitzending is ze nóg bozer. ,,Jij gaat echt te ver. Jij gaat ‘m nu echt krijgen. Ik ben nog niet klaar met jou!”

Tags

STEPHANIE TENCY

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck