Ster uit Dragons ‘den weigert mondkapje op te zetten

Michel Perridon
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Jos La Grande

De bekende zakenman Michel Perridon (€350 miljoen in de Quote 500) is door eigen toedoen uit een vliegtuig van de KLM gezet omdat hij weigerde een mondkapje te gebruiken. Regels zijn regels en die gelden ook voor een van de hoofdrolspelers van Dragons’ den, was de mening van het cabinepersoneel.

Perridon dronk een flesje water en weigerde na een verzoek om zijn mondkapje op te zetten.

Toen het vliegtuig aan het taxiën was werd het besluit genomen om Perridon zonder aanziens des persoons uit het toestel te zetten. Daarna is het vliegtuig alsnog vertrokken naar Nederland, maar dus zonder Perridon. 

De stewardess vroeg op Perridon zijn kapje op wilde zetten, maar die wegerde dat. Meteen werd hem duidelijk gemaakt dat het vliegtuig rechtsomkeert zou maken en dat de zakenman eruit zou worden gegooid.

,,Ik laat mij toch niet als een baby behandelen,” zo verweert Perridon zich in De Telegraaf. Maar de zakenman had geen succes.

Het werd een pijnlijke afgang voor de zakenman, die met raming-artikelen zijn geld verdiende en bij Dragons’ den een opvallende rol speelt. Perridon steunt in Zuid-Afrika een natuurpark met privégeld.

Tags

KLMMICHEL PERRIDONWNL

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck