Ster voor Wilfred Genee: Lange neus naar RTL

Door: DitjesDatjes
12-10-2017

De prijs voor beste presentator van Nederland is voor Wilfred Genee. Hij en zijn tafelgenoten trekken een lange neus naar de RTL-bazen. Want de Zilveren Televizer Ster voor Genee is indirect ook een beloning voor zijn makkers René van der Gijp en Johan Derksen.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Met name de laatste heeft zich de laatste tijd zeer laatdunkend uitgelaten over zijn broodheer RTL.

De laatste weken spaarde Johan Derksen RTL totaal niet. Hij uitte kritiek op directeur Galjaard, op de programmering en de kwaliteit, maar ook op talkshow-host Humberto Tan en zijn gasten. Die vindt Derksen van een onbenullig niveau.

Voetbal Inside met veel kroegpraat over voetbal en heel veel andere zaken wankelt echter. Genee en de anderen houden er serieus rekening mee dat het doek aan het einde van het seizoen mogelijk valt.

De laatste weken hebben de mannen van Voetbal Inside keihard actie gevoerd voor de nominatie van Genee. Het is niet de eerste keer dat ze een prijs wonnen. Een paar jaar geleden ging zelfs de Televizierring naar het programma. Voor de vlijmscherpe Genee, die ook voor BNR elke vrijdag de Fridaymove presenteert, is de Ster een prachtige kroon op het werk. De man is razendsnel: in denken, praten en reageren. Bovendien heeft hij naast interviewen nog en andere passie: hij pleit voor gezond leven en gezond eten.

 

Meer DenD