Sterk deelt Spaanse verbouwperikelen: afspraken stellen niks voor

Door: DitjesDatjes
28-07-2021

Vanuit Spanje geeft Shelly Sterk een update over de verbouwing van haar nieuwe vakantiehuis. De presentatrice maakte vorige maand bekend dat ze een woning aan de Spaanse kust heeft gekocht om deze helemaal op te knappen. Maar dat valt nog niet mee, schrijft ze woensdag op Instagram.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

“Verbouwen in Spanje is niet niks”, schrijft de presentatrice bij een serie foto’s met haar zoontje in het zwembad van de villa. “Ondanks een superlieve Nederlandse aannemer, heb je toch veel met de Spaanse cultuur te maken. Een daar kan ik toch niet aan wennen”, bekent Shelly. “Afspraken stellen gewoon niks voor en alles kan mañana.”

Als voorbeeld geeft de presentatrice de aankoop van de buitenlampen van het huis. Deze waren door de aannemer al betaald en zouden na twee weken geleverd worden. “Na vier weken werd de aannemer (eindelijk) gebeld dat de lampen geleverd waren en ze de lampen op kon halen”, schrijft Shelly.

“De volgende dag ging ze er gelijk langs. Wat denk je? De verkoper zei doodleuk: ‘Oh, ja er kwam net een man die ze alle tien wilde kopen dus we hebben ze even aan hem verkocht. We kunnen ze weer voor je bestellen, hebben we ze over een paar weken weer.’ Naaah! Ik ben daar dus niet voor gemaakt en heb de afgelopen weken zo vaak gedacht dat ik helemaal leipie werd.”

 

BuzzE

 

 

Meer DenD