Sterren delen kalkoenkiekjes voor Thanksgiving

Door: DitjesDatjes
29-11-2019

Hollywood vierde donderdag de Amerikaanse feestdag Thanksgiving en de sterren lieten hun volgers op social media meegenieten. Vooral kiekjes van de traditionele kalkoen waren daarbij favoriet.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Chrissy Teigen deelde tijdens het klaarmaken van haar kalkoen een video waarin ze kruiden over het dier wrijft. “Zet het geluid niet aan”, grapte ze daarbij, omdat ze in het clipje nogal seksueel getinte klanken laat horen. Julianne Moore postte een plaatje van haar eigen hoofd gephotoshopt op een kalkoen. De kalkoenen van Donnie Wahlberg en Jenny McCarthy waren diervriendelijker: het stel deelde een kiekje waarop ze allebei een hoofddeksel in de vorm van een kalkoen op hebben.

Een aantal sterren zetten zich tijdens de feestdag in voor de minderbedeelden. Barack Obama deelde een foto waarop hij met zijn vrouw en twee dochters helpt met eten uitdienen bij een voedselbank. Arnold Schwarzenegger plaatste een video van een evenement in een arme buurt in Los Angeles waar hij kalkoen uitdeelde aan een paar honderd mensen. En TMZ deelde donderdag foto’s waarop te zien is hoe Jeremy Renner met zijn 6-jarige dochters dekens, jassen en maaltijden uitdeelt aan daklozen in Nevada.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD