Deze sterren maken zich klaar voor de zomer!

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Yes! Volgende week wordt het echt zomers weer. Op sommige plekken kan het woensdag zelfs 28 graden worden! Maar ook volgend weekend wordt het zomers. Dus trek die bikini, badpak of zwembroek maar aan!

Warm

De mensen met een winterdepressie kunnen opgelucht ademhalen: het koude weer is echt voorbij. Komende maandag kan het nog bewolkt zijn, maar de dagen daarna wordt het, vooral in het binnenland, heerlijk warm.

Dat betekent dat hemdjes en korte brokken weer uit de kast worden getrokken, en misschien zelfs al wat zwemkleding. Hoewel je ook in een maatje meer prachtig kan zijn in bikini, vinden deze BN’ers het toch belangrijk wat kilootjes af te vallen!

Annemarie Jung

Hoewel het SBS-programma Vetfit al na een paar aflevering van de buis werd gehaald door tegenvallende kijkers, gaat deelneemster Annemarie Jung gewoon door met sporten. Zo te zien gaat het nog moeizaam, maar de aanhouder wint. Wie weet loopt ze straks vol zelfvertrouwen in haar bikini in de zon!

https://www.instagram.com/p/BhcN1drlGWC/

Patty Brard

Hoewel Patty Brard natuurlijk Ibiza woont, en ze al langer lekker in de zon kon zitten, is het voor haar toch een bijzondere zomer. Begin dit jaar liet ze een maagverkleining uitvoeren. Sindsdien doet ze haar uiterste best om gezond te eten, veel te bewegen en geen alcohol te drinken. Zo hoopt ze dan toch eindelijk die overtollige kilootjes kwijt te raken. Hopelijk zit ze deze zomer zelfverzekerd in zwemkleding aan het zwembad.

https://www.instagram.com/p/Bg3V-pzh7AE/

Melisa Schaufeli

Melisa Schaufeli had ‘vroeger’ een perfect bikinilichaam. Ze was afgetraind en slank. Ze ziet er nu nog prachtig uit, maar zelf vindt ze toch dat ze wat te dik is geworden. Daarom is ze de strijd aangegaan, en leeft ze supergezond. Ze is pas een kleine twee weken bezig en nu al 4 kilo afgevallen!

 

2,5 jaar geleden ben ik gestopt met roken, (dat is me ook wel aan te zien:). Ben heel blij dat ik gestopt ben met roken, alleen heeft dit er wel voor gezorgd dat ik inmiddels +15 kilo zwaarder ben geworden. Daarom heb ik besloten om vanaf ‪11 april‬ de strijd aan te gaan tegen deze kilo’s door middel van een maagballon die ik laat plaatsen bij Praktijk Gabriels @diana.gabriels. Ik hoop dat dit voor mij een extra steuntje in de rug zal zijn! Ik hou jullie op de hoogte van dit proces en of het mij zal lukken;)

 

Fajah Lourens

Fajah Lourens lijkt altijd bezig te zijn met haar lichaam. Ze sport zeven dagen per week, en als je haar Instagram moet geloven eet ze bijna niets anders dan groente, fruit en shakes. Niet verwonderlijk dus dat Fajah maar al te graag in bikini rondloopt. Die hobby wil ze met iedereen delen, en daarom brengt ze haar eigen bikinilijn uit. Ze kan niet wachten tot ze te bestellen zijn. In de tussentijd helpt ze haar potentiële kopers net zo’n strak lichaam te krijgen als zij.

https://www.instagram.com/p/BgwZJBwl58r/

Chantal Janzen

Chantal Janzen kan ook flink aan de bak. Ze is nog maar net bevallen, maar heeft meerdere malen op Instagram geuit die extra kilo’s niets te vinden. Terwijl andere vrouwen op een roze wolk zitten tijdens de zwangerschap, zat Chantal zich te ergeren aan de dikke buik. Het is haar al een keer eerder gelukt om de kilo’s na een zwangerschap kwijt te raken, dus ze weet wat haar te doen staat.

https://www.instagram.com/p/Bd4xSyMH3T9/

Tags

CHANTAL JANZENFAJAH LOURENSPATTY BRARDWARMTEZOMERZON

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie