Sterren vieren Moederdag op sociale media

Door: DitjesDatjes
10-05-2021

Ook in de VS werd zondag Moederdag gevierd, en Hollywood stond daar uitgebreid bij stil op sociale media. Sterren als Gigi Hadid, Will Smith, Ryan Reynolds en John Legend zetten hun moeders, echtgenotes en kinderen in het zonnetje.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

“Hoe kan ik jou niet de eer bewijzen, vandaag en elke andere dag. Ik ben wie ik ben dankzij jou”, twitterde Viola Davis bij foto’s van haar moeder. Gigi Hadid, die zondag haar eerste Moederdag vierde, schreef een Instagrambericht aan haar dochtertje Khai. “Mijn beste vriend, mijn doel, mijn muze en mijn grootste trots. Ik voel me zo bevoorrecht dat ik jouw mama mag zijn.” Kerry Washington liet bij een foto van zichzelf met haar moeder weten: “Jij ben het ultieme voorbeeld van kracht en elegantie. Dank dat je me het beste in mijzelf liet zien. Ik kan niet wachten om weer met je te knuffelen.”

Ryan Reynolds, die er met vrouw Blake Lively een gewoonte van heeft gemaakt elkaar te plagen op sociale media, schreef een lofzang aan de actrice als moeder om daarna te grappen: “Ik had nooit kunnen denken dat anonieme seks in een vliegveldtoilet hiertoe zou leiden.” John Legend wenste zijn vrouw Chrissy Teigen een fijne Moederdag “na een jaar dat je op zoveel manieren op de proef heeft gesteld.” Het stel verloor in september hun ongeboren baby, hun derde kind na dochter Luna (5) en zoon Miles (bijna 3).

Moederdag was niet voor iedereen een vrolijke zondag. “Ik mis mijn moeder zo erg dat het pijn doet”, aldus Mindy Kaling, die haar moeder tien jaar geleden verloor. “Als jij vandaag ook verdriet hebt om je moeder; het doet mij altijd goed me te realiseren dat dat verdriet betekent dat ze zoveel van ons gehouden hebben.” Ryan Dorsey deelde een post voor Naya Rivera, de moeder van zijn zoon Josey. Bij een foto van het knulletje met de afgelopen zomer overleden actrice bedankte hij Naya “voor dit lieve geweldige jongetje.”

 

BuzzE

 

 

Meer DenD