Steun Chantal Janzen aan Igone de Jongh valt verkeerd

Steun van Chantal valt niet goed
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Igone de Jongh heeft gisteren, op de dag van de rechtszaak van Thijs Römer, een emotioneel bericht over haar familie op Instagram gedeeld. Ze krijgt steun van Chantal Janzen, maar dat wordt niet gewaardeerd door volgers…

Igone de Jongh deelde gisteren een foto van haar moeder en grootouders en schreef daar een emotionele tekst bij. ,,Deze drie zeer belangrijke mensen in mijn leven zijn al een tijdje niet meer bij mij en ik mis ze elke dag”, schreef Igone op Instagram. ,,Het is grappig hoe verdriet werkt… Het gaat nooit echt weg. Maar ik voel ze ook de hele tijd om me heen en als ik heel stil word, kan ik ze echt tegen me horen praten. Ik weet dat ik gek klink, maar het is waar. Bedankt voor alle liefde die jullie me hebben gegeven.”

Steun Chantal Janzen valt verkeerd

Onder haar bericht kan Igone op veel steun rekenen. Zo ook van Chantal Janzen. ,,Ik hou van jou”, schrijft Chantal om haar vriendin een hart onder de riem te steken. De steun van Chantal valt bij volgers verkeerd. ,,Mijn steun gaat naar zijn slachtoffers”, reageert een volger, verwijzend naar Thijs Römer die gisteren in de rechtbank was. En een ander: ,,Je moet je schamen.”

Igone en Thijs weer samen?

Hoewel Igone niets over de rechtszaak van Thijs heeft gedeeld én niet aanwezig was in de rechtbank, zijn volgers kennelijk ook boos op háár. Yvonne Coldeweijer deelde onlangs op haar juicekanaal dat Thijs en Igone samen naar het concert van Coldplay zijn geweest. ,,Gespot: Thijs en Igone hand in hand lopend vanuit de Arena zojuist na het concert van Coldplay”, meldde één van haar spionnen. ,,Iedereen keek vol verbazing en met open mond.”

Rechtszaak

Thijs was gisteren in de rechtbank omdat hij ervan wordt verdacht tussen 2015 en 2017 online zedendelicten te hebben gepleegd met drie meisjes die destijds minderjarig waren. De drie meisjes waren ten tijde van de gebeurtenissen veertien tot en met zestien jaar oud. Thijs was toen eind dertig. Volgens de officier van justitie heeft de acteur zich schuldig gemaakt aan online zedendelicten met minderjarigen en daarom eist het OM een werkstraf 240 uur en een celstraf van 90 dagen, waarvan 89 dagen voorwaardelijk.

Tags

CHANTAL JANZENIGONE DE JONGHTHIJS RÖMER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck