Steun van Biden: Meghan als toekomstig president van Amerika?

Meghan krijgt steun als toekomstig president
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Meghan Markle maakt een goede kans om toekomstig president van Amerika te worden. Dat vindt Valerie Biden, de zus van Joe Biden.

Het is geen geheim dat Meghan politieke ambities heeft. Eerder werd al bekend dat ze een gooi zou willen doen naar het Amerikaanse presidentschap.

Eerste vrouwelijke president

Een bron die banden heeft met Washington, meldde aan Daily Mail dat Meghan aan het netwerken geslagen is binnen de Democratische Partij en de hoop heeft om over een aantal jaar tegen Joe Biden te strijden. En daarmee zou ze de titel eerste vrouwelijke president op haar naam willen schrijven.

Trump geen fan van Meghan

De voormalige Amerikaanse president Donald Trump hoopt in ieder geval dat ze een gooi gaat doen, want hij zou het graag tegen haar willen opnemen. ,,Ik ben geen fan van haar. Ik vind het niet kunnen hoe ze over de koninklijke familie en de koningin praat. Ik ken de koningin, ik heb haar ontmoet en vind haar een geweldig persoon. En ik ben geen fan van Meghan”, zo zei Trump eerder.

Valerie Biden: ‘Meghan maakt een goede kans’

Maar volgens Valerie Biden, de zus en nauwe adviseur van Joe Biden, maakt Meghan een goede kans om president van Amerika te worden. Zij staat er ook volledig achter omdat ze in de toekomst graag een vrouwelijke president ziet.

,,Hoe meer vrouwen we hebben, hoe beter ons democratisch systeem werkt”, legt Valerie Biden uit in Good Morning Britain. ,,Een beter standpunt, een ander standpunt. We omarmen alle vrouwen en we zullen haar verwelkomen om binnen te komen en zich bij de Democratische Partij aan te sluiten.”

,,Dus je denkt dat ze een goede potentiële kandidaat is, op een dag misschien voor president?”, wordt haar gevraagd. ,,Ja natuurlijk!”, reageert Valerie overtuigd.

Tags

DONALD TRUMPHARRY EN MEGHANJOE BIDENMEGHAN MARKLEPRESIDENTPRINS HARRYTRUMP

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck