Steun voor Yolanthe en Wesley, bananenpakjes in Yolanthe-winkel

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Steun, lieve berichten en goede adviezen. Nederland wil dat de Yolanthe en Wesley bij elkaar blijven. Na de aangekondigde scheiding van de stervoetballer en zijn vrouw Yolanthe, de mysterieuze schuldbekentenis (‘Ik heb het verknald”) staan de bijlagen van de weekbladen deze week vol met speculaties en wordt er al teruggekeken op de afgelopen negen jaar dat het stel wel gelukkig was.

Veel Nederlanders hopen dat het toch weer goed komt tussen het stel. Dat ze elkaar diep in de ogen gaan kijken en tot een ander besluit komen.

Voorbeeld van een twee reacties:

,,Jij had echt zo goed jou best gedaan in jullie huwelijk, (voor wat ik kon zien) jij had echt altijd goed gesteund in zn carrière. Kunnen jullie niet nog een keertje proberen er wat aan te doen, of dat jou een beetje meer steunt in wat jij nou wil doen? Geef niet op. doe harder jou best man!!! Veel liefs en kusjes voor jullie allebei. Ga in therapie.”

,,Wesley &Yolanthe Ik hoop dat jullie niet gaan scheiden”

Bananenpakjes

Ondertussen gaat het (zakelijk) leven van Yolanthe Cabau ook weer verder. In de XaXA Boutique, dat is de webshop waar haar sieraden en kleding worden verkocht, is het een drukte van jewelste. Want Yolanthe heeft een lijn kinderkleding opgezet met de naam Bananas&Bananas en er is een nieuwe lading binnengekomen.

Waarom? Het zoontje van Yolanthe en Wesley at destijds de hele dag bananen en daarom is voor deze merknaam gekozen!

,,Anderhalf jaar geleden maakte ik voor mijn lieve Xess Xava deze stoere pakjes, ik kreeg toen zo veel leuke reacties van mama’s die mij vroegen waar ze de pakjes konden kopen dat ik daarom een kleine collectie heb gemaakt”, aldus Yolanthe via haar Insta.

,,Ik vind het heel bijzonder dat de pakjes zo goed ontvangen worden en de reacties zo enthousiast zijn! Veel designs waren al snel uitverkocht maar vandaag hebben we weer een nieuwe lading binnen gekregen!” 

Tags

WEBSHOPWESLEY SNEIJDERXESSYOLANTHE CABAU VAN CASBERGEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck