Steven Brunswijk na zoenen andere vrouw: ‘Ik heb open huwelijk’

Steven Brunswijk heeft open huwelijk
Door: Charlotte Wijnen
08-08-2022

Steven Brunswijk is pas een aantal weken getrouwd met Ayla, maar stond afgelopen weekend al te zoenen met een andere vrouw. Van vreemdgaan is echter geen sprake, want hij heeft een open huwelijk. ,,Moeilijk voor te stellen voor velen van jullie, maar dat is niet erg.”

Steven Brunswijk heeft het afgelopen weekend enorm naar zijn zin gehad. Op social media lekten er beelden uit en die liegen er niet om: hij was hartstochtelijk aan het zoenen met een andere vrouw. ,,Weet je vrouw dit?”, vroeg Yvonne Coldeweijer zich af.

‘Je bent pas vrij als je niet in een hokje past’

Maar niet veel later deelt Ayla, de vrouw van Steven, zélf beelden waarop te zien is dat ze er gewoon naast stond. Het zorgde voor een hoop verwarring: heeft ze het niet gezien, of vindt ze het prima als haar man met een andere vrouw zoent?

Het laatste blijkt waar te zijn. Steven laat in een reactie weten dat hij helemaal niet vreemd is gegaan. ,,Mensen die mij hebben zien zoenen met een andere dame… Dat klopt, en Ayla stond ernaast te zoenen met een andere dame”, schrijft hij op Instagram. ,,Moeilijk voor te stellen voor velen van jullie, maar dat is niet erg. Je bent pas vrij als je niet in een hokje past.”

‘Ayla en ik hebben een heerlijke nacht gehad’

Eigenlijk was Steven niet van plan om zijn huwelijk met de rest van Nederland te bespreken, maar door de roddels voelde hij zich ‘gedwongen’ om het te delen. ,,Het is wat het is. Het was in ieder geval erg gezellig geworden met z’n viertjes. Sorry Yvonne, maar ben niet vreemdgegaan. Ayla en ik hebben wel een heerlijke nacht gehad in Mokum.”

Meer DenD