Stiefvader Sarah van Soelen reageert op Hazes-geruchten

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Rudolf van Soelen, de stiefvader van Sarah, is de geruchten over zijn dochter en André Hazes helemaal zat. Hij verbreekt het stilzwijgen en vertelt hoe het écht zou zitten tussen de twee.

Van de aardbodem verdwenen

Sinds het management van André Hazes naar buiten bracht dat hij een burn-out heeft, lijkt de zanger compleet van de aardbodem verdwenen te zijn. Hij zou in een kliniek in Spanje zijn opgenomen om aan zichzelf te werken. Of hij daar nog is, weet niemand zeker.

Voor Sarah van Soelen geldt hetzelfde. Door alle negativiteit die het stel over zich heen kreeg, zat ook zij er helemaal doorheen. Ze vertrok een paar dagen naar Spanje om te leren hoe ze om moet gaan met media-aandacht.

Stiefvader doorbreekt stilzwijgen

Maar volgens velen speelt er meer en volgens de laatste geruchten zouden André en Sarah zelfs uit elkaar zijn. Net als het management van André, wil stiefvader Rudolf ook niet vertellen wat er aan de hand is. Wel zegt hij dat er veel onzin naar buiten wordt gebracht. ,,Het enige waar ik nu antwoord op wil geven, is dat André en Sarah nog steeds bij elkaar zijn. Met hun relatie is er niets aan de hand”, vertelt Rudolf in weekblad Privé.

Ook ging het gerucht rond dat André niet meer welkom zou zijn bij zijn schoonouders. ,,Nee, natuurlijk heb ik geen ruzie met André, waarom zou ik ruzie met hem moeten hebben?”

[poll id=”37″]

Tags

ANDRÉ HAZESHAZESHAZESFAMILIESARAH VAN SOELEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck