Stond haar koningschap in de sterren? DIT is de astrale kaart van Máxima

Astrale kaart van Máxima
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Koningin Máxima werd geboren op 17 mei 1971, wat betekent dat haar sterrenbeeld een Stier is. Volgens Spaanse media geen toeval: de geboortehoroscoop van de koningin vertelde al dat Máxima in de toekomst een grote invloed zal hebben.

Het was afgelopen woensdag een feestelijke dag in Paleis Huis ten Bosch: de koningin mocht 52 kaarsjes uitblazen. Máxima werd op 17 mei 1971 geboren in Buenos Aires, de hoofdstad van Argentinië. Haar sterrenbeeld is een Stier en volgens het Spaanse Caras is ze vanaf haar geboorte al voorbestemd om te regeren.

Astrale kaart

Caras heeft de astrale kaart van Máxima gepubliceerd en die komt bijzonder goed overeen met haar daadwerkelijke persoonlijkheid. Zo staat er dat ze trouw, loyaal en gevoelig is en dat ze een voorliefde heeft voor beleggen op de aandelenmarkt. Volgens de kaart is Máxima zeer intelligent en zou ze snel problemen kunnen oplossen. Ook is ze strategisch ingesteld en doet ze er alles aan om het maximale in haar leven te bereiken.

Het meest bijzondere aan haar astrale kaart is dat Máxima een persoon is die in staat is om enorme effecten uit te oefenen en een samenleving te transformeren, wat betekent dat ze uiterst geschikt is om te regeren. Ook heeft ze de aanleg om door veel mensen geliefd te worden. Stond haar koningschap in de sterren?

Tags

KONINGIN MÁXIMA

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie