Stoppen de Meilandjes met Chateau Meiland? ‘Er zit iets anders aan te komen’

Stoppen de Meilandjes ermee?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Er lijkt weer genoeg voer te zijn voor een nieuw seizoen Chateau Meiland. Maar slecht nieuws voor de fans: de familie Meiland zou voorlopig stoppen met het programma…

De emigratie naar een chateau in Frankrijk leverde de familie Meiland een miljoenenpubliek op. Tegenwoordig kan de familie niet meer normaal over straat zonder overal herkend te worden.

Geen camera’s mee op vakantie

Hoewel de Meilandjes alweer een tijdje terug in Nederland zijn, lijken ze nog steeds genoeg te beleven. Maxime die weer een miljoenenvilla heeft gekocht, Martien die eindelijk zou gaan daten en een familievakantie zoals ze elk jaar doen. Toch lijkt het niet genoeg te zijn voor een heel seizoen. Er zou namelijk besloten zijn om het programma alsnog te beëindigen, zo meldde Evert Santegoeds in Shownieuws.

Op dit moment zijn de Meilandjes ook op een familievakantie, deze keer in Tenerife. ,,En er zijn geen camera’s mee en dat heeft er alles mee te maken dat de serie even gestopt is”, aldus Santegoeds. ,,Ik begrijp dat er voor volgend jaar iets heel anders aan zit te komen. Weet je nog de Frogertjes met Effe Geen Cent Te Makken? Dat hebben de Roelvinkjes ook gedaan en ik heb begrepen dat de Meilandjes dat nu gaan doen volgend jaar.”

Tags

CHATEAU MEILANDERICA MEILANDMARTIEN MEILANDMAXIME MEILANDMEILANDMEILANDJES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck