Stopt Irene Moors met De TV Kantine?

Irene Moors
Door: Charlotte Wijnen
10-06-2021

Irene Moors is al twaalf seizoenen te zien in De TV Kantine. Maar ondanks het grote succes zijn er ook veel twijfels of ze er nog wel mee door moet gaan.

Hoewel De TV Kantine nog altijd succesvol is, denkt Irene erover na om te stoppen met het programma. ,,Er ligt soms zoveel druk op dat ik het met liefde overgeef”, aldus Irene in weekblad Weekend.

Te zwaar

Irene vertelt dat het programma ontzettend intensief is. Volgens haar ligt iedereen na elk seizoen van de rails. ,,Het is altijd hetzelfde team, maar de acteurs zijn nu wel uitgebreid”, vertelt Irene in Weekend. Dat vindt ze erg fijn, want het niveau werd zo hoog dat het te zwaar werd.

,,Ik vind sommige dingen heel leuk om te doen, maar op een gegeven moment ligt er z√≥veel druk op, dat ik het met veel liefde overgeef.” Irene doelt hier op Elise Schaap en Ilse Warringa, want volgens haar hebben zij fantastische rollen gespeeld.

Of het programma, waarin Bekende Nederlanders worden gepersifleerd, nog lang blijft bestaan weet Irene niet. ,,Ik denk dat De TV Kantine op zich onbeperkt houdbaar is, want er zal altijd wel iets zijn wat kan worden gepersifleerd, maar of Carlo en ik daar voor altijd in zitten is een tweede.”

Meer DenD