Stopt Marieke Elsinga met de ochtendshow op Qmusic?

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

Marieke Elsinga wil stoppen met de ochtendshow, in samenwerking met Mattie Valk, op Qmusic. Deze informatie ontvangt radionar en Spreekbuis columnist Patrick Kicken van insiders…

Een ‘sappig gerucht’ noemt Patrick Kicken het in zijn column voor Spreekbuis. ,,Wat wel eens binnen afzienbare tijd waarheid kan worden”, schrijft ex-Radio Veronica dj. ,,Nu moeten we bij dit gerucht wel even de kanttekening plaatsen dat het uit het Talpa Radio-kamp komt”. Kicken wijst op de rivaliteit tussen Radio 538 (van Talpa) en Qmusic.

Overstappen

Geruchten gaan dat Marieke Elsinga de overstap wil maken van Qmusic naar Radio 538. Zou dit te maken hebben met de overstap programmabaas Dave Minneboo? ,,Hij was de drijvende kracht achter de hereniging van Mattie & Wietze tijdens Radio 555. Marieke zat bij dit benefiet lekker in de vroege avond met Coen Swijnenberg”, weet Patrick.

De columnist heeft een vermoeden dat Elsinga de middagshow met Coen Swijnenberg gaat maken. ,,Zie jij hier ook waar de best betaalde radiobobo anno 2022 op aan het voorsorteren is? Het is een publiek geheim dat Elsinga haar tv-carrière toch eigenlijk stiekem ook wel heel belangrijk vindt. Een ochtendshow combineren met avond-tv is killing. Het is wél te combineren met een middagshow.”

Ook wijst hij erop dat Marieke 35 jaar is en ‘hopeloos verliefd’. ,,En wil kinderen. Ook als moeder bijna niet te combineren met een ochtendshow én tv-shows bij RTL”, aldus Kicken.

Tags

MARIEKE ELSINGAOVERSTAPQMUSICRADIO 538

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck