Stormloop op kerstvoorstelling Margreet Dolman

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

AMSTERDAM – Het gaat heel hard met de verkoop van kaarten voor de jubileumeditie van de kerstvoorstelling van Paul Haenen en zijn alter ego’s Margreet Dolman en Dominee Gremdaat. Alle shows in de kerstvakantie zijn uitverkocht; er zijn nog wel enkele kaarten over voor de weken vóór kerst en in de eerste twee weken van januari.

Theatermaker Paul Haenen viert dit jaar een jubileum. Voor het 25e jaar maakt hij samen met zijn vriend Dammie van Geest in hun eigen theater de eindejaarsvoorstelling Dolman brengt warmte en Gremdaat wijst de weg.

De voorstelling, die een ,,schuilkerk voor kersthaters” biedt, is inmiddels een fenomeen met veel trouwe fans. Het podium van het Betty Asfalt Complex in Amsterdam is vanaf 6 december anderhalve maand lang voor Dolman en Gremdaat die de bezoekers een handvat bieden voor de kerstdagen en het komende jaar.

De eindejaarsshow bevat al 25 jaar lang grotendeels dezelfde ingrediënten, zoals het grimmige kerstverhaal en bezoekers die anekdotes uit het afgelopen jaar vertellen.

 

BuzzE

 

 

Tags

KERST

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie