Stormloop op kleding André Hazes blijft uit

André Hazes runt een pop up store
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

André Hazes opende vandaag zijn pop-up store in Bataviastad. En na alle reclame die hij erover heeft gemaakt de afgelopen tijd, had hij waarschijnlijk een grote opkomst verwacht. Maar de winkel is allesbehalve populair en daarbij is hij tijdens de opening met hele andere dingen bezig…

Geen rij

Samen met zijn neef Djarno Hofland heeft André Hazes een pop-up store geopend in Bataviastad. Vandaag is de eerste dag dat de winkel open is en daar is André natuurlijk maar al te trots op. Maar helaas voor hem blijft de grote opkomst uit. In de video’s in zijn Instagram Stories zijn er maar een aantal klanten te zien. Geen lange rijen voor de deur, en al helemaal niet voor de kassa.

Daarnaast schijnt André zelf ook nog is helemaal niet bezig te zijn met de winkel. ,,Ik werk in bataviastad en hoorde van iedereen dat meneer drukker is met alle ‘meisjes’ dan met zijn winkel!”, onthult iemand aan showbizzkanaal Juicechannel. Een andere buur zegt dat hij ’twee minuten zelf in de winkel heeft gestaan’.

Bij winkel Max wél gekkenhuis

Maar waar wél lange rijen staan, is bij de Max Verstappen Shop. Mensen uit het hele land reizen deze dagen af naar Lelystad om de winkel in Bataviastad te bekijken.

De laatste dagen is het een stuk drukker dan normaal. ,,Vooral het oranje shirt met de tekst ‘Max, we are back’ is populair. Het shirt is gisteren binnengekomen en je verkoopt ze gewoon soms met tien stuks tegelijk. Het is een gekkenhuis”, zegt een medewerker in De Stentor. In oktober vorig jaar opende de winkel van Max Verstappen als pop-upstore in Bataviastad. En het loopt zo goed dat ze nog steeds open zijn.

En hoewel heel Nederland afreist naar Bataviastad, gaat nog steeds niemand langs bij de winkel van André Hazes…

Tags

ANDRÉ HAZESHAZESHAZES FAMILIEHAZESFAMILIE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck