Story en Weekend: ‘André moet een grote jongen zijn’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

In een Instagrampost heeft André Hazes geschreven dat hij vindt dat de roddelbladen, en dan voornamelijk weekblad Story, minder over hem moeten schrijven. Hij noemt het argument dat zijn zoon later allemaal negatieve dingen over zijn vader gaat lezen. Hoofdredacteur Guido den Aantrekker van Story en de hoofdredacteur van Weekend, Bart Ettekoven, vinden dat André niet het recht heeft dat te eisen.

Onzin

De zanger lijkt media-aandacht niet te schuwen want bijna elke dag post hij wel iets op Instagram. Toch vindt hij het vervelend dat er zo veel over hem geschreven wordt, en dan uiteraard vooral over zijn buitenechtelijke avontuurtjes. André ontkent nog steeds dat hij is vreemdgegaan, maar ondertussen verschijnen er steeds nieuwe geruchten. De kritiek die André levert op Story vindt Den Aantrekker zeer onterecht: ,,Wat een onzin. Hij noemt ons, omdat we bovenop het nieuws zitten en wij hem inderdaad al een paar weken volgen. Je kunt natuurlijk niet altijd alleen in de bladen verschijnen als je het zelf wil of als iets te pluggen hebt”, zegt Den Aantrekker in Shownieuws. Hij benadrukt dat Story een nieuwsblad is, en dat André dus niet verbaasd moet opkijken als er over hem geschreven wordt.

Niet alleen lijkt André Story niet leuk te vinden, want ook Weekblad weekend schrijft regelmatig negatieve dingen. Ettekoven vertelt dat hij onlangs een boze Hazes sprak: ,,Ik heb gezegd: luister, je kunt niet eerst een reallifesoap doen, dan nog een reallifesoap, waarin hij nota bene zijn vorige relatiecrisis helemaal uitbuit, en nog een commercial doen waarin je je hele gezin betrekt en dan op een gegeven moment roepen als het niet uitkomt: ‘De deur gaat even dicht, ik wil geen commentaar geven!

Grote jongen

De twee mannen benadrukken dat het beste wat André nu kan doen het heft in eigen handen nemen is. Dat betekent volgens hen dus niet zijn frustraties uiten via Instagram. Den Aantrekker: ,,Hij heeft mijn nummer. Als hij mij gewoon belt omdat hij kennelijk boos over dingen is, dan moet hij een grote jongen zijn en geen kleine jongen en dan moet hij mij bellen. Maar niet via Instagram dit soort dingen gaan doen.”

Tags

AFFAIRESANDRÉ HAZESDRE HAZESGERUCHTENJAMIE BEENMONIQUE WESTENBERGRODDELSROMYSTORYVREEMDGAANWEEKEND

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck