Straalt Leontine weer door nieuwe liefde?

Nieuwe liefde voor Tien?
Door: Charlotte Wijnen
24-08-2022

Na alle ophef rond haar ex-man Marco Borsato, lijkt Leontine eindelijk weer te stralen. Komt het omdat ze haar verleden met Marco achter zich heeft gelaten, óf omdat ze een nieuwe liefde in haar leven heeft?

Leontine genoot vorige week samen met een goede vriendin van een vakantie in het Spaanse Catalonië. Op de foto’s die ze deelde is eindelijk weer een stralende Leontine te zien. En dat terwijl er onlangs een definitief einde is gekomen aan de relatie met Marco.

Wie is haar nieuwe liefde?

Waarom is Leontine dan zo gelukkig? ,,Ik hoor van een spion dat Leontine momenteel aan het daten is met iemand anders”, meldde Yvonne Coldeweijer al een maand geleden.

Naast Yvonne, meldden ook RTL Boulevard en weekblad Weekend dat Leontine een nieuwe liefde zou hebben. Sindsdien luidt de grote vraag: wie is de man die Leontine weer gelukkig maakt?

Geheime liefde

Hoewel Leontine haar vermeende nieuwe liefde goed weet te verbergen, maakt ze er geen geheim van dat ze weer gelukkig is. Of dat daadwerkelijk te maken heeft met een nieuwe vlam, óf met het feit dat ze het verleden met Marco achter zich heeft gelaten, zullen we moeten afwachten.

Meer DenD