Streefgewicht Gordon in zicht: ‘Voor het eerst in tijden onder de 100 kilo’

Streefgewicht Gordon in zicht
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Isabel Kouwenoord

Het afvalproces van Gordon gaat nog steeds goed. De zanger heeft zijn leven de afgelopen tijd drastisch omgegooid en ging opnieuw de strijd aan tegen de overtollige kilo’s. Op Instagram Stories laat hij weten dat hij inmiddels 22 kilo is afgevallen.

Gordon begint de update echter met wat minder nieuws. Hij zegt dat hij de afgelopen weken ‘niet zo heel erg meer’ aan het sporten is geweest vanwege een onwijze rugpijn. ,,Dat ging dus niet. Dan kom je daarna in zo’n modus dat je denkt: ‘fuck, alles is nu kwijt’, maar dat is natuurlijk niet zo.”

Onder de 100 kilo

,,Het gaat op zich nog heel goed”, vervolgt Gordon. “Ik ben nu in totaal 22 kilo kwijt en ik ben voor het eerst in tijden onder de 100 kilo. Dat ben ik echt 15 jaar niet geweest, dus dat gaat heel goed.” Gordon heeft zijn streefgewicht bijna bereikt, hij hoeft nog maar vijf kilo af te vallen. Om dit resultaat te behalen blijft de zanger niet in Nederland. ,,Morgen ga ik weer naar Dubai en daarna vlieg ik door naar Thailand om de laatste vijf kilo eraf te krijgen in een soort van wellnessresort”.

Dierlijke producten

Gordon liet eerder al weten dat hij een ‘carnivoordieet’ volgt. Hierbij eet hij alleen maar dierlijke producten. Dat was wel even wennen voor hem. ,,Het is wel even een dingetje, want ik ben dol op vegetarisch en ik ben de afgelopen jaren ook stukken minder vlees gaan eten. Dit is dus volledig de andere kant op”, vertelde hij eerder op Instagram.

Tags

AFVALLENGORDONGORDON HEUCKEROTH

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck